Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksflamman som smälter isen

Min kropp är nerkyld av luftens kalla kyla
Varje vindpust är som ett slag emot mig
Jag börjar tvivla på livets glädje
Tills jag träffade dig

För du är kvinnan som utstrålar kärlek
Du är kvinnan som tillför mig lycka
I din trygga famn kan jag känna värme
I din stjärnglans flammar ljuset

Jag fryser och tror jag ska dö
Behöver värme och närhet
Finns snart ingen återvändo
Tills jag träffade dig

För du är kvinnan som gör mig så lycklig
Du är kvinnan som får mig att vilja leva
I din famn skapas trygghet och värme
Och du är lyckan i mitt grå

Lägger mig ner och bölar i den vita kalla snön
Mina tårar fryser till is innan dom når marken
Jag är beredd på att ge upp nu
Tills jag träffade dig

För du är kvinnan som värmer mitt hjärta
Du är kvinnan som får polarisen att smälta
Mitt hjärta dansar tango av lycka
I din tillvaro är jag mer än stoft i vinden

Kvinnan i mitt liv är du, du gör mig lycklig
Du omfamnar min själ och berör mig på djupet
Du är en hjältinna i mina drömmar
Och du är mitt hjärtas längtan




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-07 18:23



Bookmark and Share


    XOXO VIP
Väldigt fint :)
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP