Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nått måste ut


Jag håller på att sprängas
Nått måste ut
i någon form

Sitter och väntar
Väntar på vad?

Något som startar allt
Något som tänder stubinen

Något som jag kanske redan
sprungit ifrån
onåbart
ändå nåbart och levande i mitt huvud

Kanske räcker denna illusion
för att ge mig bränsle
trots allt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-08 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP