Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden


Universums rum

Springer till rummet
men de är mörkt
du finns inte där
golvet går i tusen bitar
krafsar efter minnen

Krossar glas ,
förstör väggar
ser hålet i hjärtat bränner upp bilderna
inte ens minnena inombords
fick en chans att få vara kvar
paniken blir till skräckslagna skrik
de ekar helt ovetandes är du
om hur många andra som fått gå
när dom inte kan mätas med dig

Springer bort skriker så
rymdens atmosfär
hamnar ur bana
himlen spricker
stjärnor bryts itu
på knä en hjärttår som fälls
den krossas i universums rum
på mitten




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 85 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-10 00:14



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
när förlusten är fakt
det en minst av allt
orkar vill kan
acceptera
just då finns ingenting alls
att ens kunna försöka jorda sig själv med
allt
går i kras
i vanvettig slowmo
hur en än rör sig
vad en än gör
blott ökande smärta
tvångsmässigt påspädd med
alla inblandade sårande jämförelser och
andra krossande tankevrakgods
måhända just då
kan orden raderna dikterna
om allt detta elände
vara den enda vägen
ut
2023-10-11

  Fjellhuldra VIP
Under gången nära
Rädda allt som betyder något.
Och dina nära och kära
2023-10-10

  Kungskobran VIP
Undergången är nära
rädda dina nära och kära
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum