Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnväg

Stråla svagt guld
ett kort ögonblick
under insläppet
sprickorna glöd
stjärnan stråla extra

Sången fanns på dina ord
skapade nytt liv
åt en önskedröm
leenden gavs i avskedet

Försöker finna själen
där stjärnspårens väg inte lyser
du är tillbaks
slår på mörkret ändlöst
letar efter de vackra nu
försöker få småbitarna
av en stjärna att stråla

Du grät lagt märke till
de som är vackert
i mitt universum
jag kan inte hitta
stjärnvägen
svävar fallande bort













Fri vers av Drömmar i universum
Läst 72 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-10-10 13:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodsvackert.
2023-10-11

  christian hüls VIP
vilse i dikten
ingenstans jordad
rivs jag med i dansen av
verbens infinitiva tider
det de dem dom
feltajmade leenden
sprickornas bitarnas
glöd och glans
det omöjliga sker
både sväva och falla bort
på stjärnvägen
den utan upp och ner
må nästa möte utfalla
gynnsammare
gärna i samma
galax solsystem planet
vill en ropa
medans en sugs med
i ordens suggestiva virvlar
undrande länge till
vad som har hänt
hen dig mig
2023-10-10

  Fjellhuldra VIP
Mycket fin dikt.
2023-10-10

  SatansSon VIP
gillar.
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum