Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intressant !




Alla planeter och solar och månar och sånt därnt
är runda.

Är det mer praktiskt rent universellt så
eller är det en kosmetisk
utseendemässig orsak till det ?

Jag tror det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-10 18:28



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Verkar praktiskt i rymden, opraktiskt på jorden. Därav alla dieter och bantningsprogram.
2023-10-11

  Gunwale VIP
Alla kroppar blir till slut runda. Utom Mick Jagger.
2023-10-10

  ßluie VIP
Heureka! Gravitationskraften, vettu.
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP