Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

 

 

Rädd för att falla


Rädd för att få ont


Rädd för att älska

 

Rädd för det som svider i själen

 

Rädd för det som gnager runt mitt hjärta

 

Rädd för att ramla omkull

Bli liggandes i fosterställning för att det du gör påminner om

 

en aldrig funnen fadersgestalt

 

 

Rädd för att påminnas om den smärta jag växt upp med i hela mitt liv

 

Rädd för att behöva kämpa mig upp från havets djupa,kalla botten




Att "tvingas" kräla tillbaka till ytan

 

 

Att arbeta med sorgen som aldrig tycks ta slut

utan bara påminner mig om och om igen och tar långsamt dö på mig

 

Jag behöver kraft för att orka

 

 

Kämpa

 

Falla

 

Resa mig

 

Ramla omkull

 

Resa mig igen

 

Fastna

 

Klättra upp och ner upp och ner

 

Tillbaka

 

Framåt

 

Bakåt

 

Jag blir så Trött Trött trött

 

Ont ont ont

 

så jag säger :

 

Gonatt

 

tills jag orkar vakna igen.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-17 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan