Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en Sorgeö


Än finns pojken i mig
tror jag
Stundtals har jag vind i håret och stegen känns lätta

De jag möter, skiter jag i
Låt de stirra
stela i sin ynkedom
i de former de själva har gjutit

Detta går inte för sig
Så kan man inte göra
Var nu tyst
- Nej fan

Jag är mig själv och jag släpper ingen jävel över bron

Livet är en Sorgeö
därför ska det levas
och inte tvärtom






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-11 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP