Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind

Detta är jag (vind)
du (vind)

Inälvornas ljus - tarmen
Ljudet av rinnande urin
vyschandet -
barnet ska sova

Den varma själen av hund katt
Bredvid
Handen från gravt handikappad i din :
(mjuk vind

Hur vi till slut ska falla
Utan att kunna ta oss upp

Hur beroendet av andra då
Får tyngd
kropp

Begären
Fört oss vilse
Vida vilse
(vind)




Fri vers (Prosapoesi) av Pertomas
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas