Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kärlekens ögon finns du

Skådar in i dina ögon och dröjer kvar
Känner tiden stå stilla när vi ser på varandra
Beundrar din skönhet, speglingar i sjön
Du har så vackra ögon säger jag och smeker ditt hår

Vi stirrar oss själlösa in i varandra
Drömmer oss bortom universums gränser
Ligger i soffan och beundrar takets charm
Tänker på dig vid minsta anblick
Får inte stanna, måste vidröra tidens tick, tack

Jag känner din doft komma krypandes
Den hittar sin väg till mig och jag drar ett andetag
Känner hur min kropp bearbetar dig
Du är helt underbar, helt perfekt om du frågar mig
Tick, tack, tick, tack klockan går långsamt fram

Vill försvinna bort i din famn, drunkna i dina ögon
Känna tryggheten i din omgivning och lugnet i vrån
Vill hålla dig nära och smeka huden runt din nacke
Dra handen sakta genom håret och viska poesi

Du stirrar in i mig, läser av min själ
Du stirrar på mina läppar, försöker du antyda något
Jag är som borta, hör bara klockan ticka i bakgrunden
Jag skådar in i dina ögon och beundrar
Liksom drunknar frivilligt för dig
Skulle offra livet för dig

Skriver skön poesi till dig min sköna
Skriver ord som smeker utan att röra
Du stirrar in i mig, lägger ett finger emot min läpp
En tyst stund bevittnas i rummet

Mitt hjärta slår och jag får smått panik
Kommer jag våga, men innan jag vet ordet av
Har du lagt dina läppar emot mina
Så enkelt, så underbart
Jag rodnar, slappnar av och blir ett med situationen

Du har allt under kontroll
Du är min trygghet i stormen
Skulle offra livet för dig
Min mytomspunna kärlek
Som försätter min kropp i trans




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-12 19:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint bygge, det enda jag reagerar på med lite förvåning är "vi stirrar oss själlösa" men sedan följer ändå "läser av min själ". Den här måste jag läsa flera gånger, bokmärker
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP