Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla




Något ljuvt uppenbarade sig på min vandring
på min tysta vandring genom buskar och snår
jag hade visst gått en aning vilse.

Så du.

Så du där och då mitt framför
kommen ur dina buskar och snår.

Jag faller.

Jag faller som en fura i murken gammal urskog.

Hörs det ?

Du fortsätter rakt emot mig, snavar, faller.

Vi faller om varann.

Äntligen så faller man.

Inte alla unt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-13 06:09



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Kärlekens gåva. Att kunna falla för någon. För varann. Härligt. Det är verkligen "inte alla unt".

Fin text med underbart språk.
2023-10-18

    Lena Staaf VIP
Fint fallande!
2023-10-13

    ej medlem längre
Härlig läsning! Hoppas det vankas härlig höst!
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP