Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmen av Lycka och Kreativitet

Kärlekens hjärta dunkar långt inom mig
Känner dess puls vibrera inombords
Vill greppa tag om det och krama det
Känner mig levande och upprymd
Ser allting med iver i ögat

Skapar mina egna vibes av positivitet
Rytmen från E-type dunkar i mina öron
Blir som besatt känner kroppen skaka
Får lust att dansa och släppa loss

Är helt okej med ensamheten
En tvillingsjäl så aldrig riktigt ensam
För diskussioner med mig själv och är kreativ
Ser allting med iver i ögat

Långt där inne dunkar mitt hjärta till musiken
Upprymd och upphetsad av ruset och adrenalinet
Känner mig lycklig för stunden
Är som hög på livet och dess skönhet

Jag vill bara springa, röra på mig och utvecklas
Se min kropps sakta förvandling
Och känna dess påverkan på mitt psyke
Vill kunna visa upp mina framsteg
Få positiva kommentarer tillbaka

Jag vill glädjas av livet och dess berusade effekt
Låta adrenalinet pumpa i mitt stela blodomlopp
Föra konversationer med mig själv i min ensamhet
En tvillingsjäl fylld till bredden av kreativitet

Hjärtats dunk och blodets pump
Håller mig vid liv och lycklig
Tar vara på stunden och dess lugn
Önskar tiden stod stilla för en stund





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-13 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP