Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mrs hagglund

jag och my
var vänner
numera är vi
som hund
och katt

osams

det är inte'
hennes fel

jag har varit
jävlig
och spärrat
henne

mr and mrs
kunde vi varit
men ödet
ville annat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-10-15 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP