Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

listan

de somaliska etiopiska kristna
i bussen
på väg till högmässan
i den lilla kyrkan på höjden

jag till mitt arbete
lågavlönat lågstatus
mest för invandrare som inte
kan annat
skrivs det av
vita medelklass

bröd
tvättmedel
kaffe
toamedel

tänker
aktsmamhet
- ett förlorat ord

med dess ordets
handling finns
ännu

hinner handla
hela listan
det blir mycket
köp två betala
mindre

tänker;
måste redigera
mitt liv
så mång slarvfel

ändå
kommit
hit
det till trots




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pertomas
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-10-15 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas