Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimman

havet öppnar och sluter
sig om
öppnar sluter
om dig

för sig med
små maneter
levande döda
de mittimellan

dimman krälar in
korna slickar den
ren i magarna

skjutningarna
hatet
blåser sakta
dimman
in i själen

mänskovarandet
öppnar sluter sig
vissa tider tungt

kylan kvällen in
vandringen vid Totnauberg;
de två i tystnad
som sten tyngre

vidden av att
vilja bli förstådd




















Fri vers (Modernistisk dikt) av Pertomas
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas