Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

Att stanna
vägra ta ännu ett steg
sätta mig ner
sluta lyssna
sluta prata
att ge upp
lägga mig ner

Jag älskar dig som mest
när jag lämnar dig
i tankarna
blå

Och plötsligt
vill jag gråta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-10-16 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP