Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


punka

fucket hjälpte mig, sa han
'han hade jobbat
sig svettig
och jag fick
punka
och den ende som
kunde hjälpa mig var han




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-10-16 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP