Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


frihet

jag ber er
dra åt helvete


detta är bara
början

jag vill
slicke fitte

vara till
som nån
som aldrig
råkat ut
för bondfångarna
peer och jocke




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2023-10-16 23:55



Bookmark and Share


    Hieu
längtan efter kärlek avtar men aldrig längtan efter förtydligande.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP