Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Fantasier och drömmar

Jag fantiserar mig långt bort
Ser mig själv vidröra dig
Drar min hand genom ditt hår
Lägger min arm runt din midja

Jag kysser dig, omfamnar dig
Du förtrollas av min charm
Lycklig av hela mitt hjärta
Får umgås med en riktig snygging

I mina fantasier kan vi vara vilda
Utforska våra gränser och vyer
Känna och klämma alla dygder
Du är en makalöst vacker person

Önskar så det inte vore fantasier
Drömmar i min nattsömn
Är så dystert och tråkigt
I min verklighet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-27 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP