Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1046.TURN AROUND!

JAG!över dig ...
du under mig

dragningskraft
kan ej lånas

kan icke
vaccineras

:::
TÅL EJ
SIG SJÄLV?
:::

hittar då alla
sina egna fel
och brister
hos den annan...

###
TURN AROUND!
minpik!
knockout
lapsus!
###pbfk




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-21 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP