Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cowboy

jag är inte jude
eller kristen
jag är självklart
givetvis heller
ej muslim

chansar och säger
jag är vanlig människa
om nån ger sig
på att tvivla
och menar
jag är ateist

nej
Gud finns
och jag finns

det är det
enda jag vet







Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-21 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP