Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aversioner

man är lite
till mans
mycket avskydd

inget ont har
man gjort

ändå hyser
kreti o pleti
aversioner mot en

gå vidare
säger samvetet

det femte sinnet

men just det
törs man nog inte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-21 13:07



Bookmark and Share


  AKT VIP
Precis så där kännde jag i veckan. Väl skrivet!
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP