Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje miraklet skedde

Ett mirakel, det var första gången
Du kom in i mitt liv, vände upp och ner
Jag hade så länge drömt om detta
Trodde det var omöjligt

Många svåra tider, mycket bråk och negativitet
Det är svårt att tygla demonen inom dig
Jag tror du har lite psykiska problem
Men vi kämpade på, och än har det hållit

Andra miraklet kom några år senare
Du visade oss verkligheten, gav oss hopp i mörkret
Din energi och positivitet skjuter genom taket
Du är en eldsjäl och helt jävla underbar

Vi kämpade åter på, detta var nummer två
Du var väldigt ung, jag fick stå och ta ansvar
Det blev många bördor på min axel
Och många nätter jag gråtit mig i smyg till sömns

Något år senare kom tredje miraklet
Faktiskt här om dagen, trodde inte det skulle ske
Jag ser fram emot att följa deras utveckling
Ser fram emot att få vara en del i deras liv

Men det är kämpigt, en negativitet håller mig nere
Får behärska mig men det är svårt
Du ger mig sällan ro i kroppen
Och jag har insett vad som är viktigast i mitt liv

Det är min hälsa och mina barn i första hand
Du behöver se över ditt humör
Men jag har tragiskt nog
Lärt mig att leva med det
Får helt enkelt bita ihop och vara stark

Livet ger och livet tar
Man bär sina bördor, dom tynger en
Vissa delar jag med mig av
Men några behåller jag djupt inombords
Där dom gror och gör ont
Men jag biter ihop, håller min fasad




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-23 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP