Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg

finns det nu någon
som tycker om mig
sådan jag är
med elak uppsyn
men välvillig själ
och friska tankar

på väg hemåt
har jag varit
sedan barndomens dagar

nu ser jag er
med hat




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-22 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP