Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandtal


Jobba sig in i en värld av pirayor.
Längtar efter bett, längtar efter debatt.
Längtar efter att få beröra,
vara obekväm.

Jag har blivit så jävla normal.

Varje ord ska vägas...
Varje uttryck ska vara uttänkt.

Jag haltar som en gubbe redan,
jag som nyss var en yngling.

Vill vända på kepsen och ropa;
jag vill inte vara seriös.

Men jag vill ha ett hjärta för alla som vi ha ett.







Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-10-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP