Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=A6lg7PmdREg


Asfaltsnätter

äg gatan
var satan
gå varggrin
i stormögat

bärsärk
kamikaze
desperado
zen i blodet
stäm kriget
i märgen

vad händer
sak samma
det är nu
det gäller

sekunderna
utan
misskund

mekaniken
i rörelserna
saknar ord

arla urtids
instinkter
räddar liv

dina examen
går om intet
i en pöl så
glöm det
du lärt dig

seminarie
lysrörsbetyg
lysmaskar
tama drar
hare bort

glöm dom
som snackar
bomull på
kontorstid

det här
står inte
på schemat

förresten är
dom aldrig
här ute i
bruset

kom ihåg
översittare
och flinpellar
är uppblåsta
gasballonger
med nålfobi

utanför gruppen
är de vingklippta
gamar på svältkurs

lejon mot hyenor
du har det i dig

minns sten
och pansar

stå upp




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-23 13:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett snyggt flöde genom texten. Jaa vi borde stå upp!
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP