Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andens lånehajar

innerliga heliga leenden

det mest ondskefulla som finns
när det uppträder på bokomslag

"jag talar direkt till just dig"

innerlig är man med sina närmaste
inte med månghövdad plånbokspublik

Dracula är en amatör i jämförelse
med positivtänkandets förespråkare

monstrum, gollum, galla, slem
kvack och satan hut går hem

andens lånehajar




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 21:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Plånbokspublik"!
Superbt!
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP