Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

bara hålla ut
ett tag till

marsmaran
har ridit iväg

aprilfasan
går mot halvlek

vita döden
övergår i
varmgult

snart




Fri vers av rostspik VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-10 04:14



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
I väntan på!
Och så fryser folk för att en klär sig efter solståndets tilltagande höjd och ej efter slående flaggor och termometern ...
2024-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Håller helt med Bodingen där.
Men jag säger "MAN borde ha sommar året om."
"MAN" och inget annat.
Jag ställer inte upp på feminismens retorik.
2024-04-10

  Bodingen VIP
Ja en skulle ha sommar året om.
2024-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR vintern.
2024-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Soon and very soon.
2024-04-10

  kriya
det är min upplevelse av sommaren iallafall. föredrar vinter
2024-04-10

  kriya
och mot sömnlösa upplysta gryningar svettiga lakan och folk som kryllar på varenda uteservering varenda evigaste dag och fullsmockade stränder som de andra årstiderna är vackert ensliga
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP