Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emma

varmt
stela leder
och kärlek
bort till gruppboendet

ingenting är
så svårt
som attt gå




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-10-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP