Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Författarskap

Försöker skriva men inget händer. Har bara mina egna händer. Råkar tappa pennan. Strax därpå papperet. Därefter mig själv. Glömmer att äta och vänder på dygnet. Sedan vänder dygnet på mig. Men då vänds också orden. Och plötsligt skriver texten sig själv. Det är någon som dör i boken. Men lever i verkligheten.




Fri vers av erikspoesi
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-10-25 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi