Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma kvarter



30 år har gått

Spegelbilder är vi
Lever här och nu
Andas samma luft

Tänker samma sak
Sammanlänkade är vi
av
suddiga
hågkomster,
fenomen & möten.

Kopplingen är stark

En historia har vi
berättad dock
med raspig röst

för döva öron
ebbar ut i tystnad
och bleknar över tid




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-26 14:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Denna är skön.
2023-10-29

  BenGust VIP
Att leva nära, men ändå så fjärran.
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP