Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syftet

Gyttjan håller mig
men jag skriker inte
Försöker bara släppa fram
men det är aldrig läge
Ett hjärta brann upp i
en ömmande ånger
Och spegel spegeln sa;
gör dig inte svårare att älska än det är
Bara ett skrik till

Och jag försöker verkligen få känna efter,
försöker verkligen vakna
mellan allas skrik

Men jag minns knappt hur man känner efter,
minns knappt hur det känns att ha något över
Det är bara andras skrik






Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-27 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP