Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundvikligt mörker


Ett hål
Oändligt
Mörkt

Oupptäckt
Men fascinerande
Jag sitter fast

Det är höst




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-26 14:56



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mörkret är långt. Vår tid i ljuset, alltför kort. Och efter halvusel sommar känns det än mer påtagligt.
2023-10-26

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
tycker det är
mysigare nu
är rödhårig så kan
inte va länge i solen

det finns inget mörker
det finns bara ljus
supersträngsverklighet
och brus är något vi
inte kalibrerat rätt till
för att uträtta vad det är
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP