Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja man kanske får vänta resten av livet



Som ett öppet sår



 

 

Jag brinner du eldar långsamt

 

Våldsamt

 

Ovarsamt

 

små glödbitar över mig

när du själv

mår illa

 

Spyr elak galla

över mig

utan ens att säga

ett litet litet

 

Förlåt

 

 

 

Pappa?

 

 varför är det så svårt?

 

att säga de orden

 

Kanske jag säger bara

 

kanske

 

 Kunde de rädda livet på mig




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-08-17 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.. Men sorgligt på samma gång!
Väldigt bra skrivet, du fömedlar känslan jättebra!
2006-08-27

    Camillaa
wow :) bra :D
2006-08-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gripande, igenkännande, verkligen bra
2006-08-18

  prinscess VIP
den här var smärtsam att läsa
och gripande
orden sätter sig rakt in i märgen
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan