Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bussen



Ett leende som vilar
bylsiga kläder
Skor som inte hör ihop
Din fläta
dina fräknar
ditt röda hår
ditt sätt som ingen annan
Jag såg dig på stan.
Du kom och du gick
I morgon är du glömd




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-27 08:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ögonblicksvarat kanske är det bästa.
2023-10-27

  BenGust VIP
Ögonblicksvarat kanske är det bästa.
2023-10-27

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
finns för lite texter
om rött hår
kanske om allt hår
har inte läst många
själv har jag rött
så jag tar åt mig <3
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP