Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oligark så stark



En gardin mot omvärlden

En ovilja att se

En tyst agenda

Friktionsfritt glider
de rika männnen på sina båtar
i lugna vatten.

Någon annan bereder deras väg




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP