Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Inspirations-jakten. *




I väntan på Vadå?

Herbert Vad-au
Drosk-ägare

I närheten av dig

Som kommer när
du så begärt det

Alltid i mån av
Tid.

Och hämtar upp
dig i sin skapelse
-berikande Taxi

Alltid i en kort
tids körning

Du egentligen
skulle ha råd
med en längre
stunds sträcka

Men Herbert
alltid säger att
Nu får det räcka
( Tills nästa vecka?)


Och alltid snopet
lämnar av dig där
-ifrån du kom

För kreativa resor
I all sin tillfällighet
går aldrig att jämföra

Med ekorrhjulets
monotona spring

Ger som oftast rätt
så mycket av ingen
-ting?

Inuti en överbelastad
Prylhets-ande marknad







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 10:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det bliv en enkel tur
innanför mentalsjukhusets mur
där ingen kommer ut
förrän livet är slut
då forslas man bort
i en limousin transport
den enda lyx i mitt liv jag fått

2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP