Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Fotspår i sanden

 

jag hade precis vaknat upp

när skymningen nu föll

och där utanför fönstret

spelade syrsorna sin kvällsserenad

 

stunden skalade nu av

alla onödiga lager i min existens

för att till sist avslöja sprickorna

i denna nu så väderbitna varelse

 

min hud hade blästrats

av hav och sand

och de mest oförsonliga stormar

hade ruskat om mitt inre

 

så de första regndropparna

som nu mötte pergolan

för att sedan slå ner på stenbordet

berörde mig knappast

 

för gradvis hade jag lämnat

mina sista fotspår där i sanden

och den förestående resan norrut

den leder mot en inte helt… självklar verklighet

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-30 10:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det enda jag vet
om min verklighet
att den med eller min tribut
så småningom tar slut

2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP