Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern med kompis


Barndomens livlighet

Dess gränslöshet

Dess nycker

Och hyss

Irriterar och upprör
Stundtals

känns kanske
förargligt

Klandervärt

Jobbigt

vuxna ögon
Som inte förstår

suckar tungt

Klagar

Har inte tålamod

Men

Barn är barn

snart saknar vi dem

Innerligt

Och

Starkt

Men då är det för sent







Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-10-30 21:43



Bookmark and Share


  Classico VIP
Fin dikt som berör och som jag lätt känner igen mig i!
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP