Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerad mark


Minerad mark
ändå chansar jag gång på gång

Halkar med foten
Övertramp

Att jag aldrig lär mig




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-31 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP