Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från min sängplats




Ett snedtak
en liten öppning
där ljuset sipprar in
en morgon gryr
Bilden
Ögonblicket
Upplevelsen
Kastar omkull allt annat
Frigör känslan
av frihet och oändlighet




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-01 08:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Oändligheten i ögonblicket frigör.
Denna frihet som miljoner inte
tillåts känna.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP