Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Sitter i skymningen och väntar på morgondagen, som jag önskar kunde vänta en stund!
Det är så mycket som måste göras, som redan borde vara gjort...
Sitter och väntar på morgondagen, men den kommer när den kommer, så varför vänta?!!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-08-17 21:55



Bookmark and Share


  Kakaan
ja, varför vänta? det tar bara onödig tid att vänta.
kram
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga