Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje gången gillt

Du som jag så länge väntat på
Du kom
Jag såg
Jag kände
och
Jag föll
Igen.
Man brukar ju säga tredje gången gillt!
Jag tror det stämmer
För på fredag så förlovar vi oss.
Du som kom
Du som fick mig
Att falla
Tre gånger om
Älskar dig så!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-26 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga