Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra val!

Siiter...
Står...
Ligger...
Springer...
Sover...
Gråter...

Tänker...
Alltid!!
Svårt att välja.
Svårt att förstå.
Svårt att hitta något att hitta på.
Springer skikandes längs drömmarna.
Springer, men kommer ingenstans.
Kommer aldrig ifrån.
Vill vara ensam, utan mig.
Ta paus från mig själv.
Bara för en stund iallafall...
Tänka.
På allt och lite till!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-01-10 10:41



Bookmark and Share


  Ezo
ja det är svårt att bestämma sig,
att leva eller dö :)

Bra
2007-01-26

  Kakaan
Gumman, den här va bra, den va nästan tillochmed sorglig på nått sätt.
Handlar den om vad jag tror att den handlar om?
väldigt bra skriven, men ett litet stavfel i början "Siiter..." det ska väl va "Sitter..."?
Puss och hej, leverpastej! <---(Blä!!!)
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga