Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt ner, tänk!

Om du, någonsin sitter ner, en sekund eller två...
Vad tänker du då på?
Tänker du på framtiden, sommaren, musiken.
Eller tänker du på den svindlande kärleken, den isande kylan, sorgen.
Eller sitter du där, helt uppochner.
Tänker kanske inte alls, eller tänker att om du hade en stund över så skulle du sätta dig ner och tänka på livet!
Framtiden och kärleken.




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-12-11 12:20



Bookmark and Share


    amalia
den var väldigt bra. Som om man aldrig tänker på. Man bara skyndar på för att hinna inte tänker en stund. Eller bara vilar. den var väldigt bra.
Amalia
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga