Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar inte tänka

Undrar ofta...
Undrar för mycket...
eller?
Vad kommer att hända...
Vad händer om det tar slut.
Vågar inte tänka.
Vill inte tänka den tanken.
Älskar dig för mycket!
Vill alltid vara.
Vill alltid vara nära dig, hos dig!
Vill alltid vara DIN!
Det skulle bli så jävla tomt.
Har känt dig så länge.
Vill inte förlora dig igen.
För då kommer det att vara för alltid!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga