Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter halvsovandes...

Sitter halvsovandes på väg till en värld jag inte förmår mig att förstå mig på.
Sitter halvsovandes genom universums alla tunnlar på väg.
Sitter halvsovandes, för jag hör allt och kan nästan urskilja konturer av varelser jag inte vet vilka det är.
Når målet.
Går med ångest.
Varje dag, samma sak.
På väg, halvsovandes.
Till skolan.




Fri vers av Rock'nRollga
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-12-13 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga