Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkande huvud...

Sitter här.
Skolbyggnaden tränger in mig i ett tillstånd jag inte kan kontrollera.
Huvudet spränger.
Tystnaden innifrån skriker.
Rösterna utifrån tränger sig in, ovälkomna.
Ljudvågorna studsar, där dom inte ska studsa, i mitt huvud.
Det spränger.
Ute är det grått, stille viner vinden förbi mot okända vägar.
Vet ej längre om detta är ett tillstånd eller en plats!!
Rädda mig!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-12-12 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga