Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Vill så gärna vara nära, alltid.
Villa känna värmen
Känna läpparna mot mina
Känna dina händer
Dina armar och dina ben.
Vill känna hela dig
Din hud, ditt hår.
Hjärtat som slår.
Lukten
Vill se ögonen, dom där ögonen som kan få mig lugn,
vild, helt otroligt varm.
Dom där ögonen som kan få det att pirra i hela kroppen.
Som får mig att tappa koncentrationen.
Vill ha dig, här, nära, alltid!




Fri vers av Rock'nRollga
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-11-15 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga