Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en annan vinkel



Jag tar mig ut
Svävar ovanför
Betraktar

Allt är så fritt
Jag ser klart
Mina ögon vilar
på en sorglig skepnad

Denne existerar
dag för dag
Kämpar för sin plats
Sitt öde
som pågår
och inte är över

Historien är inte skriven
Dess intrig
skapas på vägen




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-01 12:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vi vet hur livet är, men inte vad vi skall gå tillmötes.
2023-11-01

  BenGust VIP
Varje skepnad är sin historia
och nya tillskrivs denne.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP