Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta alla dessa röster

Sitter här i mitt crib, känner mig slagen
Fantisera om utveckling
Borde satsat på musiken, är fett besviken
Balanserar mitt liv på en kniv, tyglar min tvillingsjäl
Hatar att behöva orda, tänka och fundera
Grubblerier, kåserier, fantasier

Saknar ord om förståelse, ser så tydligt
Vill slå igenom, vill synas
Tror det jag gör är något speciellt
Fuck, hatar allt tjat i min skalle
Slår mig, vill ni slutar tjata
Jag vet, blundar och fortsätter
Tror någonstans att det slutar lyckligt
Ligger nog snart död i rännstenen

Själlös, ser min kropp vittra bort
Vilken tölp, borde gjort si och så
Alla tankar, du borde satsa på musiken
Du borde utbilda dig, tänk om mannen
Fuck, käften, fått nog av skiten
Demoner som skrattar

Helvetet är en värmande tanke, satan han viskar
Kom till mig, jag tar alla röster ifrån dig
Mina fingrar kliar, vill annat, måste göra saker
Har jag en diagnos, vem vet, skiter i vilket
Borde satsa, behöver förändring
Skalar en banan, drar i mig ett glas vatten

Tror mig veta, påbörjar saker
Ser mig i spegeln, vem är jag, vill finna mig
Letar febrilt i alla vrår, demonerna skrattar
Borde slå igenom någon gång, har inget tålamod
Känner det kliar i mina fingrar, kanske imorgon
Satsa på musiken, skola om mig, byta jobb
Fuck nu tjatar ni igen, tyst

Hatar alla tankar, alla demoner skrattar
Är en galen person, mina fingrar kliar
Sluta grubbla, sluta fantisera bara kör
Min tvillingsjäl är djävulen själv
Käften, nu babblar du igen, snälla tyst
Hatar alla röster, slår mig till tystnad




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-01 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP